Overwin uw angst, kies voor Narcose!

Drie kwart van de bevolking kent het gevoel van zenuwen wanneer het weer tijd is voor een bezoek aan de tandarts. Een klein deel is extreem bang, zelfs zo bang dat ze helemaal niet meer naar de tandarts gaan. Bent, of kent u zo iemand? Wij hebben de oplossing: de narcose tandarts!

Tandartsbehandeling onder narcose

Soms is een behandeling onder narcose de enige oplossing om zeer angstige patiënten een gezond gebit te kunnen bieden. Onze praktijken helpen graag iedereen aan een gezond gebit en daarom zijn we een samenwerking aangegaan met NarcoDent. Meer informatie over NarcoDent en narcose behandelingen vindt u op www.narcodent.nl.

Zet nu de eerste stap!

Klik hier om een gratis intakegesprek aan te vragen!

Kent u iemand die zeer angstig is?

Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende. 
Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is.

Het specialisme anesthesiologie

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA).

Meer informatie over narcosebehandelingen?

In onze praktijken is informatie beschikbaar over de narcose tandarts. Ook kunt u met uw vragen terecht bij onze medewerkers.