Partiële prothese

Regelmatig komt het voor dat mensen een gedeelte van de eigen tanden en kiezen verliezen, door wat voor oorzaak dan ook. Dit kan niet alleen een ontsierend gezicht zijn, maar het is ook mogelijk dat hierdoor problemen bij spreken en eten ontstaan. Een oplossing kan dan een partiële prothese, oftewel een ‘plaatje’, zijn.

Bij een partiële prothese wordt er nauw samengewerkt met de tandarts. Uw tandarts controleert of de resterende tanden en kiezen de belasting van een plaatje aankunnen. Hij draagt de verantwoordelijkheid voor de eigen tanden en kiezen en wij voor de prothese.

Er zijn twee soorten plaatprotheses: een kunststof of een frameprothese. Welke voor u het meest geschikt is, kan de tandprotheticus alleen beoordelen, nadat hij de situatie bekeken heeft. Er wordt naar gestreefd, dat de kunsttanden en eventuele verankering dezelfde kleur hebben als uw eigen tanden.

Wilt u een informatiesheet ontvangen over gebitsprotheses, klik dan hier. U kunt deze informatiesheets ook aanvragen bij de balie van uw praktijk.

Gratis prothese check

Draagt u een gebitsprothese? En heeft u moeite met kauwen of praten? Wellicht zit er een scheurtje in uw prothese en kunnen de klachten verholpen worden met een reparatie. Terwijl u wacht, kijken wij uw prothese na. De afspraak is geheel vrijblijvend en is bedoeld om u informatie te verschaffen en te checken of uw kunstgebit nog goed functioneert en past. U kunt bij ons een gratis prothese check aanvragen.

Gratis intakegesprek klikgebit

Als u een volledig kunstgebit draagt en geïnteresseerd bent in een klikgebit op implantaten of een vaste prothese, bent u bij ons van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we of een klikgebit voor u van toepassing is en of u voor vergoeding in aanmerking komt. Ons team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u elke dag met een glimlach kunt beginnen. Wij verwelkomen u graag in 1 van onze praktijken.

Gratis intakegesprek aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier in voor een gratis intakegesprek klikgebit. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op! Dit gesprek is alleen gratis wanneer u volledig tandeloos bent en reeds een gebitsprothese draagt.

Naam:*
Geslacht:*
E-mailadres:
Telefoonnummer:*
Bent u al patiënt bij ons:*
Patiënt van/voorkeur voor:*
Opmerking/vraag:
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*

*Verplichte velden

gratis intake klikgebit

keurmerk kwaliteit en patiëntveligheid