< Terug naar lastvanmijnkunstgebit.nl

Welkom bij onze praktijk in Halsteren

U heeft daarnet de postcode module gebruikt op de website lastvanmijnkunstgebit.nl. De praktijk die het dichtst bij u in de buurt ligt, is Klaassen Mondzorg Totaal in Halsteren. Onze praktijk in Halsteren is sinds maart 2012 door Klaasen Mondzorg Totaal overgenomen en heeft één behandelkamer. Onze behandelingen zijn verdeeld over vier dagen tandheelkunde en één dag prothetiek.

U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Gratis intakegesprek klikgebit

Wanneer u last heeft van uw kunstgebit en hierdoor bijvoorbeeld moeite heeft met praten of kauwen, kan een klikgebit voor u de perfecte oplossing zijn. Het klikgebit biedt meer stevigheid dan een regulier kunstgebit doordat het op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Wilt u weten of dit voor u een mogelijkheid is? Kom dan langs voor een GRATIS intake!

Gratis prothese check

Heeft u het idee dat uw prothese (kunstgebit) te los zit en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Wellicht zit er dan een scheurtje in uw prothese en kunnen uw klachten eenvoudig verholpen worden met een (kleine) reparatie. Tijdens een GRATIS prothese check in kijken wij uw prothese na. De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole.

Geef u direct op voor een gratis check of gratis intake!

U kunt zich nu direct online aanmelden voor een gratis prothese check of voor een gratis intake klikgebit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam:*
Geslacht:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Ik wil graag een:*

Poelekes 15
4661 LP Halsteren

T.+31 (0)164 - 68 64 40
E. baliehalsteren@mondzorgtotaal.nl

Openingstijden:

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 20.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur