Tandartsafspraak niet nakomen

Misschien is het u al eens overkomen; u maakt een afspraak bij de tandarts en deze komt u niet na. Dit is natuurlijk voor u en voor u tandarts erg vervelend, maar kan meerdere oorzaken hebben. Onze praktijken zullen bij de eerste keer dat dit gebeurd, coulant handelen. Mocht het hierna nog een keer voorkomen, dan zijn we genoodzaakt een vergoeding in rekening te brengen voor de tijd die voor u gereserveerd stond bij uw tandarts. Dit geldt ook wanneer u de afspraak te laat probeerde af te zeggen. Een afspraak afzeggen moet 24 uur voor aanvang van de afspraak.
 

Afspraakherinnering

Is uw e-mailadres al bekend bij ons? Wij houden u namelijk graag op de hoogte van uw gemaakte afspraak, door van tevoren een e-mail naar u te sturen met de afspraakherinnering. Zo verkleinen we samen de kans dat u de tandartsafspraak vergeet.
 

Afspraak afzeggen

Wanneer u tijdig weet dat u uw tandartsafspraak niet na kunt komen, kunt u deze afzeggen. Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Op die manier hebben onze praktijken nog de tijd om de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aan te bieden en worden er bij u geen kosten in rekening gebracht.