Welkom

Welkom op de website van Klaassen Mondzorg Totaal.

Klaassen Mondzorg Totaal, bestaande uit 4 praktijken in Zuidwest-Brabant en Zeeland is al vele jaren een begrip in de regio en biedt mondzorg voor iedereen, zowel tandheelkundig als tandprothetisch (kunstgebitten/klikgebitten).

 


 

Toine Klaassen,
oprichter van Klaassen Mondzorg Totaal

Toine: “Onze patiënten kunnen rekenen op professionele behandelingen door ons ervaren team van tandartsen, tandartsassistenten, implantologen, tandprothetici en onze mondhygieniste. Ook op ons vakgebied zijn wij voortdurend in ontwikkeling, zodat we onze patiënten optimaal kunnen behandelen. Op deze website is uitgebreide informatie te vinden over alle behandelmogelijkheden die wij bieden; of het nu gaat om een eigen gebit, een kunstgebit, reparaties aan een kunstgebit of om een klikgebit (kunstgebit op implantaten). Ook vindt u hier allerlei tips over mondhygiëne en over het onderhoud van een kunstgebit.
Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met onze praktijken. Ons team staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u elke dag met een glimlach kunt beginnen. Wij verwelkomen u graag in één van onze praktijken”.

Klik hier voor meer informatie over onze organisatie.