Werken bij een vestiging van Klaassen Mondzorg Totaal

Onze organisatie is gespecialiseerd in tandprothetische zorg, implantologie en algemene tandheelkunde. De vestigingen zijn verspreid over Noord-Brabant en Zeeland. Kwaliteit en service staan bij alle vestigingen hoog in het vaandel. Samen zorgen wij ervoor dat u iedere dag begint met een glimlach.

Profiel medewerker van Klaassen Mondzorg Totaal

Medewerkers van Klaassen Mondzorg Totaal en haar vestigingen zijn trots op de organisatie en dragen graag bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Vanwege onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe professionele, goed opgeleide, enthousiaste en klantgerichte medewerkers die flexibel, gemotiveerd en representatief zijn en die zich voor langere tijd aan onze organisatie willen binden.

Wat biedt Klaassen Mondzorg Totaal aan hun medewerkers?

Wij bieden leuke, uitdagende functies in een dynamische organisatie waarin volop kansen aanwezig zijn voor verdere ontwikkeling. Onze medewerkers maken deel uit van een professionele organisatie met een groot aantal vakgenoten en een moederorganisatie die haar vestigingen ondersteunt op het gebied van personeelsbeleid, kwaliteit en zorg, opleiding, financiële zaken, inkoop en marketing/communicatie.

Werken bij een vestiging van Klaassen Mondzorg Totaal?

Voor actuele vacatures bij één van de praktijken van Klaasen Mondzorg Totaal: klik hier